Jag hoppas att ditt vin blir till vatten, att blixtar prickar dig

Jag och Nora har varit i Byske och badat idag. Det va kul, men vakterna sa åt oss ganskamånga gånger att man bara fick åka en åt gången i vattenrusch kanorna. Ikväll får vi se om jag drar till nora, men just nu håller jag på städa upp allt som jag ochb Nora stökat till igår..


Olle ♥




Tre bilder från släktträffen
Har över 200 bilder därifrån, men ni har väl ingen större lust att kolla på massa gammalt folk? Någon bild till kanske kommer, men vi får se.
Jag är i alla fall hemma nu, väntar på att Jennifer ska äta klart sen kommer hon hit och ser film med mig. Imorn ska jag vara med finaste Lisa, saknar hon i sinne!! Får se om hon sover är, förhoppningsvis blir det så. Nu ska jag ta mig något att äta, kram♥

Lovvan


Jag och världens finaste katt Lovis


Oh hot damn

Jag och Nora for påica och köpte: 2 chipspåsar, 2 drickor, popcorn krydda och popcorn. Men jag är ju en av stansfetaste, och jag är stolt över det!

Det som är bra med att vara fet och stolt är att man inte behöver bry sig om magen;)


Nu> upp och poppa!

saknar dig thyra<3


Släktträff


Som Emelie skrev så är jag i Malå just nu, har varit på släktträff. Jag och Olle är hemma hos han och ser film, tjockar oss med chips och dricka. Vi ska spela lite kort osv, blir nog en tidig kväll.
Kommer hem imorgon och då blir det att vara med Jennifer, men nu måste jag följa med i filmen. Kram♥


Shake that ass

Ändrade planer. Nora kommer hit och sover istället. Såhon ärpåväg hit nu. Linnea är i malå till imorgon, så därför hon inte skrivit idag, men jag gick ju på stan idag, jag fick med mig 2 par skor, 2 tröjor, en jump suit(?), och 12 par örhängen(små).


This is for you and me

Ska ner på stan nu. Sen blir det att fara till Nora. Vi ska säkert ut och göra nåt,men vad vet jag inte.



I taket lyser stjärnorna

Nu ska jag lägga mig i sängen och se I taket lyser stjärnorna. Var sjukt sugen att se den!


I can see it in you'r eyes deep inside you want to cry

allt ät bara strul just nu. Skit alltihop. Ska packa nu och sedan dra vidare till nora vid 6 eller 7 påmorgonen,ska till kåge. Jag orkar inte med allt, så slaggar där ett tag



Spets



2 dåliga bilder på hur jag ser ut kväll, men vem bryr sig egentligen? Sitter och vänta på Nora&Emelie, dom är nog här snart.

Don't trust a hoe, don't trust me

Nu är jag och Nora hemma. Vi ska duscha nu, iaf jag, eftersom jag är inte är så mysig efter att jag klippt gräset.
Sen drar vi vidare till Linnea och är med henne och Måns, awesome.


LCN

Sitter just nu och gör.. ingenting.. eller jo, har just målat naglarna. Tror jag ska börja trixa lite med mitt hår, vet inte riktigt hur jag ska ha så får prova mig fram.

Blev ljusrosa naglar!

I'll do whatever it takes when I'm with you I get the shakes

Nu sitter jag med finaste Nora på körskolan. Jag har inte träffat henne på 2 dar!! Hon hade köpt en lös musche och ett" du är min bästa vän" ljus. Hur gulligt?

Jag har gjort flera "tester" nu och det går bra, snart drar vi vidare till Linnea och sover där inatt.


Party and bullshit and party

Nu ska jag ner på stan där jag ska träffa världens finaste,sen drar vi vidare till linnea, som också är världens finaste. Vi ska sova hos Linnea alla 3, och kommer nog se nå filmer och bara mysa. Skriver när jag är hemma igen.


I'm on everything


Idag fyller denna brud 15år! Så tycker alla ska säga grattis till henne.


Nu ska jag ut och klippa gräset, och sen ska jag till körskolan. Nora skakomm a dit sen nångång också, men får se när det blir.

Cock bakwards is still cock


Är sådär tjusigt nyvaken just nu, ska ta mig något att äta och sen börja städa. Som Emelie skrev blir det att fara till Marcus ikväll, kommer bli skoooooj! Ha en bra dag finisar, kram♥

Svinstia


Bjuder på den..
Nu ska jag iaf gå och duscha (mitt hår är fetare än våran blogg), sen skalla kudden. Imorn blir det att stiga upp tidigt för att städa hela huset, ser ut som en svinstia nu när mamma&pappa varit borta i snart en vecka.
Men ja, its time to hit the shower, sovgott finisar!

Moving at the speed of life and I can't slow down

Jag har somsagt varit hos Linnea ikväll. Vi var feta som vanligt så for på ica och köpte 2 stora cola, 2 påsar popcorn cheddar, och chips. Gottgott. Imorgon ska jag vara med Nora, och  på kvällen ska vi till Marcus med Linnea osv. Blir nog kul.




The elephants have entered the room


Stans hetaste? NEJ VAFAN, STANS FETASTE JU! Haha, vi har nu fixat klart bloggen, får väl se hur länge den håller sig vid liv. Den kanske blir lösenordsskyddad senare, men vi hör av oss!
Nu ska vi fortsätta trycka chips, kram på er♥

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu