I know i'll end up alone

Idag har jag hunnit med att vara i kåge med min älskling och sen har jag haft dens också. Men har fortfarande ont i huvudet fast har blivit lite bättre än igåt iaf. Nu ska jag ta mig nåt  och fixa sen ska jag nog soova. Somnade vid 11 igår och kommer somna vid 10 idag jag känner att jag inte orkar vara uppe sent alls just nu.
Min dator har damp så kommer inte kunna skriva mycket alls, sitter vid mammas dator nu men brukr inte göra det så ofta, så då vet ni!


8 mile

Jag ligger just nu och läser den gröna milen. Jag har inte sett filmen men vill läsa klart boken först, så ska se 8 mile ikväll. Har så SJUKT ont i huvet så ska lägga undan datorn och dö ett tag.


Please don't cry, I'll be alright

Gjorde linssoppa idag.... men har iaf varit och kollat tapetar idaog ocksåoch nu ska jag ta och gå ut och gå sen får vi se vad jag gör, skriver sen iaf



I'm so tired of being good

Hade en mysig kväll med Nora, fick hem ett par högmidje jeans från bikbok 400kr, en tröjafrån lindex 300(rabatt så betalade 259) och en tröja från carlings 300(rabatt där också så fick den för 179 kr).

NU ska jag sova, puss!



KVÄLLSÖPPET

Är med världens finaste och mest underbara Nora. Nu ska vi ner på stan(igen) vi kom just hem från stan, men vi var tvungna att fara hem och äta, men nu ska vi shoppaaaa!

cp bild, nora gör nån fin grimars och mitt ena ben se typ avhugget ut...


I'm tired of being good, let's be bad?

Tumblr_lrj1ifupvs1qecr19o1_400_large
Ska lägga mig och se på true blood nu, har sett de i vintras också men det är ju sååå bra!


It feels just like it was yesterday we were in love

Kom just hem frn Carlings, det spöregnar och hade tights och körde moppe, jätte kallt..
Nu ska jag upp och äta och sen får vi se vad kvällen erbjuder.


Fool you made the girl fall in love you said those beautiful things, she thought you spoke things you mean

Det var en riktigt härlig springrunda, men ska ut och springa längre imorrn, har ingen träning då så.  Nu ska jag duscha sen lägga mig framför tvn ett tag! Blir nog asbra puss


UT OCH SPRING

kom just hem från träningen, och nu ska jag utt och springa, blir att vara med pontus imorgon istället.

ljus bild

I was always in a fight cause I can't do nothing right

Fick sluta tidigare idag, där vid halv 4 så jag och mamma for och köpte skor till mig, behövdes kan jag ju lugnt säga. Nu ska jag ut och gå med Garbo sen äta. Sen har jag boxning och efter det så kommer pontus hit!
det blir asbra, men nu ska jag skynda mig ut så jag hinner gå en bit iaf, älskar dessutom att det regnar.




ÅHHHH

hade just sminka klaret mig och allt sen råka jag he typ kajal eoller nå annat svart i hela ansiktet så allt blev förstörtoch hinner inte fixa de nu... kul

drar iaf iväg till carlings nu

You know exactly what I'm talking about


I don't wanna fall asleep cause I miss you babe

Tumblr_lro905itcp1r0agmso1_500_large
When you said " Don't fall for me" i realized that I already had.

If it makes you happy then why the hell are you so sad?


She want's to move

Längtar tills vi har street igen på söndag. Dansen är jätte härlig och det är jätte kul!
 låten vi har är denna:

Talking talking talking talk, baby let's just knock it off, they don't know what we been through they don't know about me and you

Har just ätit. Har så sjukt ont i fötterna idag också.. så är glad att jag inte har träning ikväll. Jag sonia och Nikki åt lunch på monaco, pizza, det va hur gott som helst! efter jag fick sluta på carlings idag så gick jag på stan med sonia. När jag skulle hem sen träffade jag Pontus så vi körde tillsammmans hem, elelr ja en bit iaf.
Johan far till Norge imorn så hinner inte säga hejdå till han idag, men får väl träffa han nästa vecka ist.

Nu ska jag lägga mig och läsa ur "den gröna milen". Har inte ens läst halva och recensionen ska in nästa vecka, panik!


Johannnn

Johan for just hem, vi såg get him to the greek. Den va asbra, men nu är jag helt slut och ska sova. Börjar 10 imorn, så måste upp vid 8.

Ha en fortsatt bra kväll allihopa!


I fell in love with the one I can't have


Teenage_dream_by_kathrinska_large




Have you ever loved somebody so much
You can barely breathe
When you're with them
You meet
And neither one of you
Even know what hit 'em
Got that warm fuzzy feeling
Yeah them chills.

Carlings

Nu drar jag till Carlings!


I wanna see if you can go a long time with a girl like me

Har duschat och fikat och sett tv och nu ska jag nog gå och lägga mig, är hur trött som helst.
Imorgon börjar jag praoa på carlings, komemr nog bli jätte skoj! sen har jag boxning halv 8 till 9 och då följer Johan med mig hem och vi hittar nog på nåt skoj, men jag skriver imorn puss!


Just hold your smile

Kom just hem. Redde inte ut mina tankar även fast jag tog en lång springtur, men härligt va de iaf. Nu ska jag ta en lång och skön dusch.


Don't let me go

Nu far jag ut och springer, hade varit perfekt om det regnade ute. Men tyvärr gör det inte det. Men kommer tillbaka om nån timme


I'm telling you to loosen up my buttons babe

Kom hem från dansen för ett tag sen, nu ska jag städa klart i rummet och sen ut och springa. Måste tänka för jag vet inte riktigt vars jag ska ta vägen eller vad jag ska göra.


I need you

Okej jag överreagerade förut ikväll, har faktiskt haft en jätte bra kväll men fina personer! Kom just hem faktiskt, men jag tänkte bara säga att jag inte tänker lägga ner bloggen iaf. Men nu ska jag lägga mig och läsa ur "den gröna milen".


JAG LÄGGER NER BLOGGEN

jag komemr inte bloggamer. orkar inte nåt, allt är förstört, så från och med NU äre bara linnea som kom skria ha ett bra liv


Skit kul kväll

blir en hemmakväll själv eftersom allt är förstörd och jag har tydligen stalkers. Kul li¨v ska gå och g¨råta i ett hörn nån stans

Tjejkväll

Ikväll blir det tjejkväll med Nikki, Lisse, Josse, maja och några, Blir nog kul, och säkert god mat också! Men nu ska jag städa sen duscha osv, puss!

Nu väntar jag på Linnea, vi ska ner på staan, blir nog awesome!


Idol

Jag, mamma, ricke, liam, mormor och morfar satt i soffan med en massa gott och såg på idol. Det var bra som vanligt, men hatar Bard eller va han het.

Vi kommer nog vara här ett långt tag till, kommer nog hem där vid 12 eller 1 kanske, men jag vet inte. Nu sittr jag och lyssnar på musik, vet inte vad jag ska ta mig till, åh men skriver sen iaf, ni får ha en bra kväll!!

skrattar ihjäl mig varje gång jag ser denna bild!


I'm open, your'e closed

Är hos mormor och morfar nu. ÅH SÅ GULLIGA dom hade köpt soya korv åt mig så jag slapp äta köt, massa pussar till dom:*:*:*:*

Nu sitter jag ocg spelar gitarr och försöker lära mig, somone like you, billionare, collide och hero.. Går väl inte sådär jätte bra men skitsamma det är kul iaf!


Boliden

Nu drar vi vidare mot Boliden. Kommer nog bli kul, och mormor kommer nog göra jättegod mat. skriver sen!


Who does he think he is?

Nu är Nora påväg hit, vi ska nog bara ut och prata osv, och färga hennes hår. Men nu ska jag fixa håret puss!


Tell me something

Har pluggat tilla nu, kan inte sista kapitlet så måste plugga mer på det! Är verkligen jätte dålig på atom-och kärnfysik...
Ikväll tror jag att bästavän kommer hit, men inte helt säkert eftersom jag måste plugga, men ska iaf färga hennes hår om hon kommer!


Vi kommer att dö du och jag

Kom hem föör typ en timme sen slutar tidigt torsdagar, ÄLSKAR DET!

nu ska jag lägg mig och plugga no tills det blöder ur ögonen typ. Prov imorgon.. ska ska jag läsa ur " Den gröna milen" som jag ska ha läst ut snart!


Tandskydd

Köpte mitt tandskydd osch betalade allt idag, så har nyss format tandskyddet, böev skitdåligt dset lossnar direkt jag öppnar munnen haha... men men spelaroll, ni har jag ingenb ström så skrier imorgon igen, nu ska jag duscha sen får vi se om pontus kom hit puss!


I wish that I could take the pain away

Nu har jag boxning så ska ta moppen ut i regnet och köra dit, blir nog bra, behöver VERKLIGEN TRÄNA! åh det borde vara träning varje dag...

saknar denna smurf:*

Oh when you call my name


Kom just hem från dagis. Hämtade Liam, för vi slutade vid 2 idag. Nu väntar jag på Lisse och vi ska plugga sen ikväll ska jag nog fara och se film med nån.


Onsdag




Har just fixat mig lite och nu äre dax att fika sen börja bege sig mot skolan, börjar 20 över idag, wiho 5 minuter senare..



Hannah Montana-the movie

Nu blirde att krypa ner och lägga sig och se Hannah Montana-the Movie. Har bara sett den en gång för väldigtlänge sen.
Måsta bara säga att igårkväll så drog jag ur min lampa(måste dra ur sladden och he i sladden osv för det finns ingen knapp) så då drog ja ur den så hela rummet va kolsvart sen somnade jag. Sen vid 4a vaknade jag, DÅ VAR SLADDEN I OCH LAMPAN VA PÅ(vaknade för att det va så ljust) jag höll på dö, men tänkte att det var mamma som hade gjort nåt så jag drog ur den igen och gick och la mIG. Sen påmorgon frågade jag mamma och hon hade inte ens varit ner och ricke är int ehemma. så jag ärytp livrädd just nu..


Myys

Mamma kom in med glass och frågade om jag ville se idol och klart jag vill det om jag får glass! Så nu sitter vi och ser idol

saknar min älskling

Duscha

Nu ska jag ta och duscha, sen tror jag pontus kommer hit faktiskt, men får se, puss


Atom-och kärnfysik=DRYGASTE SOM FINNS

håller på plugga no nu eftersom vi hgar prov på fre. tror jag somnar snart, allvarligt..

Nice to meet you anyway

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen, annars kommer jag aldrig ta mig upp imorn..
Värt inlägg? nej, men skriver mer i morgon, puss

svenne som ni ser ligger där någonstans i mammas mage komemr om nån vecka, hoppas han är jätte tjock!(han heter inte svenne, kallar honom bara det!!!)

I'm not gonna stop, that's who I am

Har ont i huvet och är yr och fryser så skippade träningen, tror jag har druckit för lite idag. Nu har jag iaf just fikat och ligger och ser Hsm 2, seriöst töntigaste filmen jag sett i hela mitt liv...


mera måååål

Sitter och lyssnar på skit musik, typ maja min piraya, mera mål med markoolia osv... har inget liv..


It turned my whole world around

Har ont i huvudet så ska lägga mig ner och ta det lugnt nu tills träningen börjar(halv8). Ska nog se PLL.


Arg

Är arg. Allt är ju jobbigt, har mitt sminkj hos josse osv åååååhn döda mig nu


Jesper

Nu ska vi fara till jesper! Blirnog jätte kul, eller för Linnea blir de nog de, jag kommer bara sitta där som en fet säl i hörnet av sängen och känna mig mobbad.. men SÅNT ÄR LIVET!


Linnea_the_king

Är med världens bästa Linnea just nu! vi har nyss käkat pizza på Domina, det va asgott! Nyttiga cheyer. Nu ska vi väl lägga oss och se en film eller nåt!


Blev just väldigt mycket gladare!

Fick just veta att MAJAA ska börja i min street grupp, SÅ AWESOME! hehe men nu ska jag ta en powernap tills dansen börjar typ, puss!


Mina grejer är hos josse

så måste dit och hämta dom, men josse sov när jag va där sist... orkar inte livet ibland,sen måste jag typ ut och klippa gräset men orkar verkligen inte det,  men alla blir asarga om jag inte gör det. ORKA. sen har jag dans vid 4 också, orkar inte det heller, vill bara sova idag



turn around

Ikväll var som sagt gansak kul ändå, lite halv dryg, men annars helt underbar,medunderbara människor! Kvällen tillbringades med Josse, Maja, Lina och Sofia!

nu ska jag sooova, puss!


Dom Bästa

Var på mih med Josse idag ju, och där räffade vi maja och lina! Ikväll så blirde tjejkväll med dom hos josse, blir nog helt amazing!

Men nu ska jag ta oich duscha osv, sen vidaretill josse!




I'm sorry but I don't want too go

Nu ska jag ut och gå med Garbo, sen ska jhag ner på stan med josse! Ska vara med bästavän sen idag, men hon får komma ner på stan! Men ska sminka mig osv först, puss!

Skulle publiceras imorse..


Right there

Har bara legat i sängen och sett fleera avsnitt av PLL. Det är asbra! Men just nu har jag ABSOLUT INGET att göra. Jag har ångest över mitt hår, dskulle aldrig ha färgat blev skitdåligt, passar inte i de osv.
Imorn blirde nog MIH med Nora om jag orkar, men skriver sen iaf. Vill bara sova nu, men det är så tidigt, ska nog testa locka håret eller nåt, se hur det blir, nä jag vet inte


When love takes over

Har just ätit, tacos, fast åt bara sallad och typ chips eftersom jag inte äter kött ahah.. fast det va gott endåå!
Nu blir det att lägga sig i myskläderna och se PLL!




asså det ser ju inte ens lite rött ut på bilderna, men endå, liiite bättre bilder iaf

Håret





det sere mycket mer lila ut på bilderna, är mycke rödare irl, men iaf så ser ni att det är ganska så ojämnt? Typ ljusare närmast huvudet.

Men nu hade jag iaf tänkt städa undanoch sen lägga mig och se PLL. Hade cooper idag, KLARADE DET FAKTISKT, klarade det inte i 8an ahah, jamen det är väl inge intressant och jag har viktigare saker att göra än att sitta här, men skriver senare,och lovar bättre bilderpå håret också!


Red head

Har färgat håret rött,fast det blev skitdåligt, blekningen gjorde typ ingenting förutom´på vissa ställen och där är jag typ rosa, och sen är det fortfarande typ svart/brunt på vissa stället o herregud hur de ser ut! Men blir att fixa till det sen nån gång.

upd: Det blev bättre efter ett tag, nu ser det myckat bättre ut!


Taekwondo

Nu sitetr jag här med ella. Nu ska vi snart fara på taekwondo. Men nu måste vi dra, tjing!


Är med Ella

Är med ella nu. Vi har sett never back sown, men vi orkade bara se tyup halva, och nu väntar vi på att rickardkomemr hem och ger mig pengaar. Men nu ska vigöra nåt av våra liv, puss


Slutkörd.

Är helt DÖD. dom börjar höja "tempot" och jätte mycke fys nu, kan såga att vi alla var ganskja döda.

Nu ska jag upp duscha,sen fika nått gott, sen imorgon ska jag vara meD eLLA, vi ska bara mysa på tror jag<3


Svar

vilken faster har du Emelie som heter Elin?

Mvh faster Lotta

sv: Rickards syster Elin. Eftersom Rickard har varit med sen jag var 2 så är dom ju min familj också, men lotta du kommer alltid vara nr 1!<3

VARNING FÖR KÄNSLIGA TITTARE

http://www.peta.org/tv/default.aspx

Boxning

Har boxning klockan 6 idag. Men har fått nått damp så det gör ont om jag andas, trodde först jag hade brutit ett revben, har ingen aning om vad det är, kan typp inte röra mig, men får kämpa på!

Nu ska jag iaf iväg och handla, ganska mycket saer jag behöver som mjölk, yoghurt, sallad osv. Skriver sen puss!


Now I'm strong enough to live without you.

Är hemma hos Elin och Jonas nu.(Min faster och hennes familj osv). Inegn är hemme hos mig för dom är i happaranda och jag vågar inte sova hemma själv så fick sova här hiih.
Nu ska jag gå och tvätte bort sminket(även fast jag bara haft ytterst lite mascara idag!) sen lägga mig och se på Oth och FPoBA. Sen får vi se om jag hinner se lite av "pretty little liars" också.

ska hoppa i dessa mysiga kläder! åh nej glömde mina super"tofflor" hemma!:( Å jag hitta dom. :]


Anonym

Vi kommerinte svara på några anonymakommentarer nu, så om ni vill ha svar på nåt så kommentera INTE anonymt!


Tack

Tack till den som kommenterade om engelskan i rubriken. Jag har nog betydligt bättre betyg än dig i engelska men snällt att du påpekar det, var stressad och man kan inte alltid skriva rätt, aight? men kan ändra för DIN skull. pratade i telefon också, men FÖRLÅT SÅ MYCKET.. fast ne


I heard that you met a girl and that your dreams came true

Kom just in. Har varit med Kajsa och Sonia och sen träffade vi Ella och Lisa också.
Ikväll  har jag boxning så ska träffa Lisse Nikki och Sonia innan 7 för lite pepptalk(det är första gångern för dom). Jag har inte prratat med Nora man hon kommer ju också dit skulle jag tro.

Nu ska jag lyssna på lite go musik och plugga lite engelska och matte och sen läsa ur "den gröna milen".


HATAR skolan

Menmåste man så måste man. Det är det tråkigaste jag någonsin i hela mitt liv har varit med om, inget skämt.


Never mind i'll find someone like you

Jag orkar seriöst inte mer. Nu får all drama och skit i mitt liv ta slut för jag orkar inte ta de här nå mer.


Grillat!

Nu far jag till Nora, vi ska grilla osv, sen måste jag börja bege mig mot bion vid halv 9 nångång eftersom filmen börjar 9, awesome kväll känner jag

gulliga(A)

It's a dangerous love affair

Igår hade jag verkligen den bästa kvällen på länge! Älskar dig Linnea♥

Nu ska jag gå ut och klippa gräset så jag fårlite pengar och sen blir det till Nora och äta middag där, sen vid 9 ska jag på bio med Linnea, Sonia och kanske Nikki och Lisse om dom kunde fixa pengar.








älskar diiig!

Love is all that I need

Är hos Linnea nu, blir att sova här. Vi kom nog ha kuuuul. Och vill ni veta en sak?! Mamma kom in i mitt rum(efter att jag hade fått en damp utbrott för att jag ville välja hotell och turism linjen för att jag ville till turkiet) och sa att jag kunde få fara på språkresa nästa sommar i 3 veckor! AMAGASH SÅ NICE! ska dit med Linneaaa och vi vvet inte riktigt vars vi ska än, men blir nog Malta elelr Kalifornien eller england eller nåt awesome ställe! Fast ingening är bestämt än, men skulle vara askul iaf!!!!



www.ungcancer.se

Someone like you

Ikväll ska jag vara med Linnea, hinner inte till kåge ikväll för jag och ricke ska tpy på bio. Men sen sover jag nog hos Linnea, sen imorgon ska jag och Nora gör GOMIDDAG! åh saknar henne verkligen.

blir nog den färgen ungefär, men nog lite mer mot vintern isf!


Så coola


Igår


Vad kan det ha varit, tre år sen kanske?

Pontus

Ikväll ska jag vara med Pontus, blir efter 7 någongång. Tog bort stygnen idag! men har fortfarande jätte ont i hela tummen osv. Men måste städa till här nu, puss!


Tell me you love me, come back and haunt me

Har bara legat och lyssnat på musik typ hela kvällen, imorron får bli att jag far ut och rör på mig!!
Nu ska jag borsta tänderna och sen lägga mig och läsa Den gröna milen, Stephen King. Har bara läst några sidor av typ 700 och ska ha läst ut den och gjkort recension slutet av september... Kul!


I spread my wings and I learn how to fly

Vill färga håret,men vet inte vilken färg, det var ju tänkt rött men det är så många har det nu. Så kommentera vilken färg ni tycker!











The scientist

fattar inte att jag gör det här...

Men nu ska jag äta iaf, skriver sen

Lång promenad

Har nyss varit ute på en lång prommis med Garbo, härligthärligt. Nu ska jag ta och se "When in rome" med mary-kate och ashley hahah!


Ät

Asså jag har försökt ett flertal gånger att sluta äta onyttigheter för att jag inte vill bli tjock och typ rulla fram. Man behöver ju inte överdriva att äta, men jag har just nu insett att det går inte. Och varför ska  man sluta äta? Det är gott, och om jag blir fetare så får väl alla andra leva med det, för jag orkar helt enkelt inte bry mig och det tror jag inte att nån annan heller orkar göra. Varför slösa energi på att tycka att jag är fet, när man kan slösa energi på att äta, right? Och nu när man har börjat träna så kommer man ju inte rulla fram, för bara man rör sig lite då och då kan man ju äta i princip vad som helst när man vill utan att det syns så mycket.


Awesome dude

Slutade vid 2 idag, ganska härligt ändå, sen for jag och hämtade Liam på dagis mamma ville jag skulle göra det för hon är inte hemma.. sen så var de en jätte otrevlig kvinna som sa att jag skulle få böter osv för att jag skjutsade han framför mig osv och att hon hade pratat med polisen om det och så. Aja förstörde min dag, var på jätte bra humör innan.
Nu ska jag se lite FPoBA höres sen!


Ont i huvet och halsen

Är jättejätte trött just nu. Och har ont i halsen och huvet, orkar verkligen inte skolan, men jag måste. Döda mig nu. Nä men jag måste fara nu iaf, skriver sen


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu