For a second you were here, now you over there?

Finaste Nora kom hit igår vad 6 tiden och då åt vi en massa sen gick vi ut och gick och köpte en mssa gott och sen sovde hon här och idag har vi varit på stan. Sen ikväll skulle vi p åbio men Nora gumman blev sjuk stackarn:( Så jag och Sonia for ner och såg New years ev, som var asbra!


welcome to the black parade

Idag är jaag hemma själv och tar hand om Liam. Mamma och Ricke är på ike och köper möbler till mig som jag ska ha i mitt nya rum som jag har fåttt nu! Blev jätte bra, men nu ska jag och Liam gå ut och gå en låång promenad med Garbo.



Beställd!


Julklapparna

Det jag fick i julklapp var
- Stora hörlurar
- Små hörlurar
- 2 parfymer
-    2500 kr
                     - presentkort gina 500 kr, presentkort hm 500 kr
                     - Massa shampoo balsam och grejer för håret
-2 halsband
- vantar
-örhängen
-presentkort bio 200 kr
-NY MOBIL en samsung galaxy ace
-Badgrejer
-Smink
-osv.


Alvin och gänget 3

Igår var det julsfton.(ni ba näe ofta?) men iaf så var vi ute i gärdsmark med kusinerna och det var mysigt. Kaan säga lite av det jag fick:hörlurar, hörlurar, en engelsk bok, mysdress, skor, parfym, tidning, presentkort på hm(500), presentkort på kicks(100) 1700 kr, smycken, nagellack, en pläd och en massa mer som jag inte orkar sskriva.

Idag ska jag och Liam på bio och se Alvin och gänget! hihi åh så gulliga dom är, och sen ikkväll kmmer Tyra hit och sover här!! blir nog skitbra!


TYRAA ÄR HÄÄÄÄÄR

Nu är älsklingtyra här igen. Har saknat henne så enormt mycket. Hon kom hit igårkväll och sa hej direkt hon hade kommit hit och gav mig min julklapp. Fick 2 örhängen ocg 2 nagellack! Annars så var jag bara med Nils hela kvällen. idag har jag bara gått på stan noch inhandlat de sista julklapparna  och Tyra var precis här oich hämtade sin. Vi ska ut och gå eftermaten så det blir väl jätte mysigt, har saknat att prata med henne!

asså jag kan inte fatta att det är julafton imorgon! har typ igen jul känsla alls..Men kommer nog få det imorgon! hoppas jag iaf.


saknar dig moa♥

3 bilder från julfesten




This is what i'm made of

Dålig uppdatering jag vet. Men kan säga bara lite snabbt vad jag har gjort. I torsdags var jag med erik, sen igår hade vi disco med klassen.
Idag så har jag inte gjort något speciellt, men kanske ska vara med Nils ikväll, men vi får se hur det blir med det.


färgade håret mörkt igååår


You look so dumb right now

Vi ska äta tacos. Huuur gott som helst. Ikväll ska jag vara med Moa eller Erik.
Jag håller på att sy till klänningen fortfarande, går bra, men måste fixa till osv.


We belong together


haha hittade en fin bild från i somras


Det svider när jag ser dig


Do you lock yourself in your room with the radio on turned up so loud that no one hears you screaming?

Idag hade jag boxningsmatch, det gick väl bra. Vi skulle vara på edda klockan 11 för invägning sen örjade matcherna halv 2. Jag hade match vid halv 3 tror jag, och jag mötte nån brud från arjeplog. Matcherna höll på fram till halv 5-5 tror jag sen städade vi undan allt. När jag kom hem så tog vi ner maten och åt framför tv och såg santas buddies. Haha gullig film. Nu ska vi typ klä granen sen ska jag vara med Moa tror jag. Ha en fortsatt trevlig kväll!


sitter här och är risigast i världen, men vem bryr sig om 100 år?


Are you stuck inside a world that you hate? Are you sick of everyone around?










My california king

Ska äta nu. Jag ska bara ha cornfärs och ris eftersom jag inte äter kött. Ikväll ska jag plugga till no provet som vi har på fredag. Gud vad mycket prov vi har nu.

åååhh så snyggt

Är så arg

Det går inte bra för mig att hitta julfestklänning iår. Först hitta jag en jätteeeeeeee snygg på nelly men då när jag sulle beställa ver det nån som beställde den sista storleken så det var  bara L kvar. Ville bara dö, men sen hittade jag en annan som var ganska lik, förutom att den intte va öppen i ryggen men sen skulle jag beställa den men då beställer  precis någn den sista IGEN.
Sen på stan hittade jag en snygg paljett klänning men helt öppen rygg, la undan den, men sen när jag skulle köpa den på måndag var den inte alls undanlagd längre, då hade dom hängt ut den i butiken och någon Nilsson hade lagt undan den sista i S. Sen sa mamma att hon hade hittat en svart paljettklänning på hm med öppen rygg s¨å jag for dit efterrskolan, MEN DÅ VAR DEN SLUT OCKSÅ. då bad jag mamma gå in på ginas hemsida och kolla om den där silvriga palljettklänningen med öppenrygg gick att beställ och då sa hon att den fanns att beställa i xs oh jag blev ju jätte glad så hon beställde den. Sen när jag kom hem skulle jag kolla, DÅ HAR HON RÅKAT BESTÄLLA FEL KLÄNNING, SOM INTE ENS HADE LITE ÖPPENRYGG! kommer aldrig ha på mig den på julfesten. Visst den va fin, men ville inte ha den på julfesten för den är ganska lång, har långa armar och har ingen urringning alls och inte ens lite öppenrygg. jag är så otroligt förbannad just nu så jag vet inte vad jag ska göra av livet just nu.

Dreads

Ska skaffa dreads efter jul yeiy! Asså det är såå snyggt. Jag dör

 

You be a bitch because you can, you try to hit me just to hurt me, so you leave me feeling dirty because you can't understand


Sitter och pluggar på no uppgiften, så sjukt tråkigt. Måste iaf fortsätta med det nu, nora kommer skicka bilder till mig sen hoppas jag, skriver ikv puss


There's a free way

Vi sjöng i kyrkan idag inför hela skolan, sjöng solo och sen läste jag halva julevangeliet också(fast det var helt oplanerat, fick veta det 2 min innan)


FÖRLÅT för att jag inte har skrivit. Allvarligt, men kan ju passa på att berätta att ikväll är det dags för fredags myys om det så är det sista jag gör snart är det fredags myys.. ja ni fattar med Nora. Vi ska nog ta ett härligt bad, göra ansiktsmasker och bara prata på och ha det mysigt.
Just nu sitter jag iaf och pluggar på No uppgiften. Vi får typ betyget utifrån den här, och vi har redovisningen på måndag. Yeiy tagga. Uppgiften hanldar om en uppfinning. Vi ska alltså skriva om en vanlig uppfinning och berätta typp allt om den. Jag valde papperet, ,fast det finns typ inget att skriva om det. Men nu måste jag fortsätta! Jag och nora lägger nog upp en Massa bilder sen! puss


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu