Svar

Anonym om Boxning:
du o vemdå?

sv: jag och nora!

Boxning

Kom just hem från boxningen, typ en och en halv timmes fys men de va kul iaf! även fast jag höll på dö, men nu ska jag duscha och sen plugga!

grooova<3

Go girl

Har nyss bakat chokladbollar... ÅH ångrar det för nu kommer jag äta upp dem ju.. Har redan ätit up halva smeten haha.. åh så dålig jag är. Fast har ju boxning ikväll så det blir awesome! For träna bort de då!


I'm tired of this devil


On and on and off and on



I cannot find a way to describe it
It's there inside, all I do is hide
I wish that it would just go away
What would you do, you do, if you knew
What would you do

All the pain I thought I knew
All the thoughts lead back to you
Back to what was never said
Back and forth inside my head
I can't handle this confusion
I'm unable, come and take me away

I feel like I am all alone
All by myself I need to get around this
My words are cold, I don't want them to hurt you
If I show you, I don't think you'd understand
Cause no one understands


Just like a pill


Nu ska jag snart äta, ska ut och gå med Garbo först, sen ska jag se alicia och höra hur det blir!

Standing in the back and thinking I am such a fool

Kom hem från skolan för ett tag sen. hatar skolan.. åhhåh.. Ikväll ska jag kanske vara med alicia och vi skulle typ vara med Malin, men vi får väl se hur det blir! Nu ska jag ta och lägga mig och se oth, har så ont i ryggraden? för att jag skulle ta på mig hjälmen men eftersom mitt hår var uppsatt och ganska tjockt rymdes typ inte hela huvet i hjälmen och då tryckte jag till och knäckte till nån ryggkota mellan skulderbladen? ONT gör det iaf....


Tjockis

Idag har jag på mig en jätte mysig mjukisdress ahhaah. Orkar bara inte ta nå rikiga kläder idag så. Fast ser jätte tjock ut i den om rumpan och benen och ja överallt i princip, men vem bryr sig om 100 år? Man måste ju få ha såna här dagar också, aaiight?




tröjan är i en mindre storlek än byxorna så det ser lite gonstigt ut, men whatevaaa

Right now I feel invisible to you, like i'm not real

Kom hem från Kajsa nyss. Vi pratade och såg 17 again, Zac är ju ganskaful ändå.. fast nä. Nu ska jag nog ta lägga mig och se lite FPoBA!


How does it feel?



I'm not afraid of anything
I just need to know that I can breathe
And I don't need much of anything
But suddenly, suddenly

I am small and the world is big
All around me is fast moving
Surrounded by so many things
Suddenly, suddenly

How does it feel to be different from me?
Are we the same?
How does it feel to be different from me?
Are we the same? How does it feel?

I am young and I am free
But I get tired and I get weak
I get lost and I can't sleep
But suddenly, suddenly

Did you stand too close too the fire like a liar looking for forgivness?

Nu ska jag snart börja dra mig till kajsa. Vi kom nog se film eller bara prata eller nåt, länge sen var de iaf!



kommentar

Anonym om Thor:
Shit, jag har funderat ett tag på vem du var lik och nu kom jag på de :O
du är ju jätte lik Miley Cyrus !! :O

sv: det är jätte många som säger det:O själv tycker jag inte att vi är lika alls..






Ingen dator

Har tyvärr ingen dator nu, min laddare funkar inte och får inte sitta vid mamma och rickes dator oh dom har kaffat lösenord på dem osv.. Men kommer bli lite uppdatering när jag får låna datorn iaf!


Thor

Nora komme hit ikväll. Vi hade massage osv, och nu sitter jag och ser thor med mamma och Ricke, thor har inte lite snygg kropp....
Men ska snart gå och sova, har ju skola imorgon tyvärr..



färgade även underhåret svart idag, syns inte på bilderna eftersom hela håret ser svart ut, men det syns inte så mycket annars heller.

Get buzzed, get drunk, get crunked, get fucked up

Nu skajag göra panacotta! Hur gott som helst, favoriten genom tiderna! så nu kör jag till ica och köper grädde och mozarella ost. Ska äta toaster till middag, mumsigt!


SVAR

sofie om Mat:
Har du kvar hunden som bodde i stackgrönnan me er?


sv: ja det har jag! Det är Garbo, kul att du kommer ihåg henne:D


Mat

Har just ätit och sett på HSM. Nu blir det en promenad med Garbo gumman!




I'm just standing here

Vad ska man göra nu då? Familjen kommmer inte hem förrens vid 7-8 ikväll någongång,men ska väl äta nåt iaf! Sen ikväll trorjag att jag ska vara medPontus.

miss u♥


Ensam hemmaa

Är ensam hemma, hatar att vara det på kvällen/natten.. Så nu skyndar jag mig i säng!! Måste bara borsta tänderna osv först.. Puss


You step up I step up

Har just sett step up, en film som funkar i alla lägen! Nu ska jag lägga migoch se 2an, imorgon ska vi till umeå för att fira andreas. Blir nog awesome, sov gott allihopa!


A sky full of lighters

Jag och Liam har nyss ätit pizza och sett på filmen " 5 barn och ett sandtroll". Nu ska vilägga oss och äta massa godis och chips och se gustaf 2! Mysigtmysigt!

dagens


lördgasmys!


VILL TRÄNAAAA

ÅÅH det jag hatar med sommarlov är att det inte är nån träning och man orkar ju inte fara och gymma. Jag längtar hur mycket somk helst till boxningen och streeten börjar om igen så man kanske kan börjakomma i form och få bort allt man ätit under sommarn!
Fårtyp ångest när jag bara sitter och trycker i migpå kvällarna... Men orkar ju inte sluta äta heller. Men som tur är börjar boxningen på onsdag och är 2 ggr i veckan och streeten börjar nästa söndag!


This one is for you and me

Ikväll ska jag sitta barnvakt hemma åt Liam medans mammaoch Ricke är nere på matfesten. Får betalt och det blir nogmysigt, för jag har inte varit själv med Liam på jätte länge så vi laddar nog ner nån bra scooby doo film eller nåt! Men nu blir det att storstäda hela rummet! Behövs verkligen...


Hell yeah

Nu har jag sett lite FPoBA och nu hade jag nog tänkt lägga mig, blir lite tröttare pga antibiotikan som jag tar säger mamma och ska ju upp imorn någongång också! Sov sött allihopa!


Party i Bolideeen

Har nyss kommit hem från en awesome kväll som spårade ur där i slutet, var tvungen att fara när det var som roligast.. Blev inge Pontus eftersomjag va tvungen att dra dit, men ska nog vara med han nån annan dag



louie<3
jonas<3















Hemmaa

Är hemma från skolan nu. Idag var första "riktiga" hela skoldagen vi har haft faktiskt! Men nu ska jag fixa mig lite grann eftersom vi skabort till Boliden och fira morfars brorsa som fyller 50 år! Vet intenär vi kommer hem, men då ska jag iaf vara med Pontus.


Sovbort helamorgonen....

Har sovit helamorgonen såp har inte aft tid att fixa mig eller nåt:(Men nu drar jag iaf vidare till skolan.
Ikväll ska jag varamed Pontus, fast vet inte riktigt när men någongång iaf!



Thanks for the memories

Har varit med älsklingen ikväll! Vi såg klart "Stay alive" och sen så har vi varit ute och moppatr, sen där vid 10 skjutsade jag henne till busstationen. Nu ligger jag och skriver med massa trevligt folk och ska snart se FPoBA!






Don't tell me

Nu drar jag somsagt ut och springer, alla har damp här i huset, nä men nora ärpåväg hit så vi ska ut och springa/gå sen kanske det blir en sväng till gymmet också! Vi får väl se hur det blir med det!


Because they sleep with a gun

Är bara så less på allt. Man fåraldrig slappna av, det är alltid nån, och alla ska alltid vara arga och besvikna påen vadman än gör, om alla bara kunde hålla käften och inte säga nåt hade allt varit bättre. Men måste ut och röra påmig nu, så ska ut och springa ett tag


It was one night, and one more time, he tastes like you, only sweeter

Nu sak jag börja dra mig mot skolan. Skolfoto idag.. åh fy säger jag bara.. Sen är det klassensdag och då ska vi spela minigolf, och jag kan ju inte göra det medmin tumme.
Är så äckligt less på stygnen, och jag ska ha dom i 9 dagar till. Jobbigt att vara i skolan eftersom jag måste skriva med vänster hela tiden och det ser ut som en ettåring har skrivit..



You can see my heart beating

Har varitmed bästa vän ikväll. Vipratade, myste på och tjockade oss med fett mycke gott!





älskar denna b-rud(som ser ut lite som byggare-bob på sista bilden, gullunge) mer än själva livet,tack för att du finns!

I'm just so fucking depressed



Too often we don't realize what we have until it's gone.
Too often we're too stubborn to say , "sorry I was wrong". Too often
it seems we hurt the ones closest to our hearts, and we let the most foolish things tear us apart.


Du vet att jag alltid kommer älska dig, vad som än händer.

Har nyss ätit och nu drar jag vidaretill Nora,och min tumme gör såont att jag tror jag skadö,och blirbinte bättre av att köra moppe till kåge.. Men vadgörman inte. Men vi kom nog se nån film eller nåt skulle jag tro, puss


Akuuuuten

Min kväll har tillbringats på akuten med Nora och Rickard. Det var så att jag och Nora hade varit och tränat på edda, sen när vi skulle fara så skulle jag vrida till backspegeln men lyckas krossa glaset och skär upp tummen, så stannar vid frejaskolan och springer in och letar nån toa såjag kan få pappaer eftersom jag blödde som f*n och det är typ blod på hela golvet där...
Sen körde jag till akuten och fick vänta i typ en timme innan njag fick"hjälp" och fick då lugnande sen bedövning, 2 sprutor och sydde 3 stygn... KUL, fast nä. Så nu måste jag äta antibiotika i 10 dagar tills stygnen ska bort.

dagens












Jätte dåliga bilder jag vet, men bättre än inget. Just nu är ju hela tummen bedövad så känner ingenting, men längtar inte till imorgon...

It may seem a little crazy pretty baby

Ringde just till rapunzel of sweden, och det var bara en hårförlängning som skickades eftersom det var 2 likadana. Tur de.
Jag börjar om 3 timmar, så jag vet inte riktigt vad jag ska göra, ska nog se lite FPoBA och fixa mig osv.


Life's crazy, so I live it to the fullest

Jag och Nora sågpå världens bästafilm, Edward scissorhands!
Nu hade jag tänkt göra en tidig kväll. Eller så inte, men sak lägga mig och se på FPoBA nu, sov gott allihopa!




Beställt

Har somsagt beställt detta nu:



When you are not around baby, I can't think

Vi slutade halv 2. Värt att vara i skolan en timme? Nej.. Imorgon börjar vi 12, så det blir awesome.

ÅHNEJ! råkade nyss beställa 2 HÅRFÖRLÄNGNINGAR....!!!!!!!!!!!! har inte ens råd med en, tog faktura, åååhhhh herregud det löser sig nog, guuuud vad ska jag göra?! dom svarar ju inte på kundtjänsten för den stängde klockan 3... åh dödamig nu.. Men det går ju alltid att skicka  tillbaka ett paket, som TUR är!



Stan, sen skola

Nu drar jag ner till stan sen vid halv ett drar jag till skolan, puss!


Godnatt.

Nu ska jag lägga mig och se FPoBA. Imorgon ska jag ner på stan med kajsa vid halv 12, sen går vi där tills vi börjar helt enkelt. Sovgott alla underbara läsare!


Skola

Imorgon är det skola. Fyyfan så hemskt det kom bli att börja om igen. Nästan så att jag börjar gråta..
Jag och Nora såg Beastley och åt glass. Så himla underbart fin film! Se den!

Pigga♥

Had a dream, I was king, I woke up, still king

Nu komemr Nora hit, vet inte om jag orkar ta moppen till mb för det spöregnar+ att jag har ont i halsen. Men skriver sen hur det blir, puss


I bet you could light your own cigarette with your asshole

Det gick ganska bra idag faktiskt. Det var inte så mycket folk alls pga vädret, men jag fick ihop kring 700 iaf! fast köpte en tröja, en rem och så var mnan ju tvungen att betala för att stå där så har kvar ca 600. Men det var lätt värt pengarna!

Imorgon börjar jag skolan halv 1. Jag är inte ens liite taggad... Men ikväll ska jag iaf vara med Nora och vi sak nog ut och vara med några boyss.

♥♥

Fest

Jag och Nora har inte gjort någonting kul ikväll typ. Vi har varit uppe på vinden och hämtat typ 10 kartonger och prismärkt alla våra stuffs och sorterat och packat.. Vi sak nämligen stå på loppis imorgon, hoppas vi tjänar in lite pengar iaf!
Sen skulle vi iväg till ica och ta ut pengar att hasom växel imorgon så verkar det vara fest några hus längre uppför det va flera som kom och fråga vars fjällgatan 16 va haha.

Nu ska jag och Nora lägga oss och se "House of wax" och sen kanske "Beasty" om vi orkar. Ska nämligen upp innan 7 imorgon...


Bara döda fiskar går med strömmen

Ligger och ser FPoBA och dricker smoothie(min lunch). Är så mätt så´jag tror jag spricker nu!
Nora kommer hit ikväll och sover här, blir nog jätte mysigt, men det blir en tidig kväll eftersom vi ska stå på loppis imorgon och ska vara där vid 8.



ÅH SÅ GOTT




Skitväderrrrrr

Tycker det är ganska mysigt, men vill ba dö för det är så sjukt kallt att köramoppe.. Ikväll så är Anton här och lagar mat till oss, blirnog gtt för han lagar alltid god mat!
Efter maten sak jag nog lägga mig och se FPoBA och äta lite gott!


Stan

Pontus for där vid 12 igår, vi pratade isv, riktigt trevligt va de.
Nu ska jag ta och fixa mig, ska ner på stan om 10minuter med mamma!


Torsdag.


I hate it, how many times haven't i said it?


Fläcken som aldrig går bort


Nu ska jag lägga på och se oth(ovanligt). Sen ikväll kommer Pontushit, vi kom säkert senån film osv, blir nog awesome!

Svaren!!

Anonym om FRÅGA FRÅGA FRÅGA:
Hur ser era bikinisar ut och hur sitter dom på?:)
Emelie: Kolla lite längre ner i bloggen
Linnea: Har en från BikBok



:-D om FRÅGA FRÅGA FRÅGA:
Beste norske gutten? :DDDD
hihi
Emelie: alla Linneas kusiner hehe
Linnea: alla min kusiner såklart!


Anonym om FRÅGA FRÅGA FRÅGA:
Varför är alla killar som ställt frågor bara intresserade om sex?
Båda: för att alla killar ÄR intresserade av sex?

randomläsare96 om FRÅGA FRÅGA FRÅGA:
Vad är erat besöksrekord?
Båda: Unika besökare, 234!
Favoritaffär i Skellefteå?
Emelie: BikBok, HM
Linnea: BikBok, HM eller Gina

Åker ni snowboard eller slalom?
Emelie: Snowboard
Linnea: Snowboard&slalom, men snowboard är roligast!


CSPROFFSET om FRÅGA FRÅGA FRÅGA:
Har ni haft sex? Inte med varandra
Båda: nej det har vi inte!

HEMPA! om FRÅGA FRÅGA FRÅGA:
Är jag snygg?
Båda: jarå!
Bästa sexpositionen
Båda: det vet vi inte eftersom vi inte har provat någon!

tjuulu om FRÅGA FRÅGA FRÅGA:
innebandy eller hockeyspelare?
Emelie: hockeyspelare!!(egentligen ingen)
Linnea: hockeyspelare har väl i allmänhet lite snyggare kroppar hehe.. men nog finns det snygga innebandyspelare också!


Isabel om FRÅGA FRÅGA FRÅGA:

Vilka har ni strulat med?
Båda: har inte precis skrivit upp alla..
Är ni bisexuella? ni verkar vara intima på en bild lite längre upp i bloggen
Båda: haha nej det är vi verkligen inte! får man inte pussa sin vän eller?
Vad skulle nu göra om ni blev gravida i tonåren? Abort eller behålla barnet?'
Emelie: svår fråga, men jag hade nog behållit det.
Linnea: håller med Emelie på denna fråga, skulle inte kunna döda min bebi!!

Har ni någon gång trott att ni är gravida?
Båda: eftersom vi inte har haft sex så äre inte så stor chans haha

Anonym om FRÅGA FRÅGA FRÅGA:
vad tycker ni om att ha samlag?
Båda: som sagt, vi har ingen aning

csproffset om FRÅGA FRÅGA FRÅGA:

Har ni sett battes film?
Båda: hahajaa det har vi..

Jacob om FRÅGA FRÅGA FRÅGA:
Vilken linje vill/ska ni gå?
Emelie: Hotell&turism eller Estet-teater/dans
Linnea: ska gå teknik på balder!

Bästa artist/band?
Emelie: 50 cent, Eminem
Linnea: Just nu lyssnar jag nog mest på Eminem

Är fredd2 het?
Båda: inte riktigt våran smak, men nog är han söt nog!

fjatte om FRÅGA FRÅGA FRÅGA:
Vilken BH storlek har du Emelie ?
Emelie: 75DD;)

batte om FRÅGA FRÅGA FRÅGA:
bästa sexpositionen?
Båda: läs längre upp

Anonym om FRÅGA FRÅGA FRÅGA:
hur kom ni på idén med bloggnamnet ''stansfetaste'' tycker det var SJUKT roligt iallafall för att det fanns några ''stanshetaste'' AHAH
Emelie: egentligen var det jag, Ella och Olivia som skulle göra denna blogg, men det blev aldrig så. men frågade Linnea och hon ville!

noramelin om FRÅGA FRÅGA FRÅGA:
den bästa egenskaperna hos er själva?
Emelie: pålitlig
Linnea: pålitlig

varför startade ni en blogg tillsammans?
Båda: läs längre upp
hur långa är ni?
Emelie: 167,2 (sist jag kollade)
Linnea: 172,5

längsta förhållandet ni haft?
Emelie: har inte haft nåt (forever alone)
Linnea: minns inte riktigt, men det var väl någon månad

hur ser en vanlig dag ut för er?
Emelie: vaknar, ser film, äter något, dator, är med någon, äter, är med någon, sover
Linnea: vaknar, dator, äter något, dator, äter middag, är med någon, dator, sover


ANONYM LÄSARE om FRÅGA FRÅGA FRÅGA:
oskulda? :)
Båda: ja!

Anonym om FRÅGA FRÅGA FRÅGA:

vem är det som har fotat bilderna till eran meny?
Båda: vi själva
Pinsammaste saken som hänt på skolan?
Emelie: jag och Kajsa stod och sjöng jättehögt inne på toan, sen gick en jättesnygg kille förbi och kollade konstigt på oss..
Linnea: hade genomskinliga byxor...

Snyggaste 97an, 96an och 95an av killarna?
Emelie: Noak Tjärnkvist, Jonas Wallgren, Tom Ekelund/Anton Mella/Pontus Öhrner
Linnea: Lucas Hedlund, Jonas Wallgren, Elias Edström

Snyggaste 97an, 96an och 95an av tjejerna?
Emelie: Nora Melin, Nikki Stare/Lisse Östlund/Frida Lundberg, Cajsa Nordahl
Linnea: Linda Morin/Lina Wahlberg, Moa-Märta Egholt, Lisa Melin


Samuel om FRÅGA FRÅGA FRÅGA:

Är ni viga ? Bild isf;)
Båda: njaa inte så värst..


bläckfisk om FRÅGA FRÅGA FRÅGA:
godaste téet? eller om ni dricker chai-latte
Emelie: Dricker inte té. Chai-latte är gott, men jag tycker vanlig latte är mycket godare
Linnea: Té är äckligt och har aldrig smakat chai-latte.

vilken sorts matta tycker ni mest om?
Emelie: fattar inte frågan
Linnea: jag gillar runda lurviga mattor!

och vad tycker ni om jazz?
Båda: vi har gått jazz-dans, men det sög!

lisamelin om FRÅGA FRÅGA FRÅGA:
Hur lärde ni känna varandra?
Båda: genom dansen
Det pinsammaste ni gjort?
Båda:  vi var inne på toan på max och skämde ut oss, när vi kom ut kollade alla konstigt på oss..

Måns om FRÅGA FRÅGA FRÅGA:
Skulle ni två vilja ha en trekant med mig?
Båda: ja såklart!

osci om FRÅGA FRÅGA FRÅGA:
vill du ligga? http://www.youtube.com/watch?v=xEOn9ZtLtFM
Linnea: ja komsi

anna om FRÅGA FRÅGA FRÅGA:
gillar ni att få den i stjärten?
Båda: beror på hur stor den är;);););)

fredd2 om FRÅGA FRÅGA FRÅGA:
vill nån av er ligga?
Båda: med dig eller?

Mandelholm  ([email protected]) om FRÅGA FRÅGA FRÅGA:
I vilka program redigerar ni bilder?
Emelie: brukar inte redigera mina bilder
Linnea: Adobe photoshop CS3


alec om FRÅGA FRÅGA FRÅGA:
taggad på balder:)?
Linnea: ja klart!

Anonym om FRÅGA FRÅGA FRÅGA:
snyggaste killen ni känner?
Emelie: Pontus Öhrner
Linnea: Robin Lindahl


ss om FRÅGA FRÅGA FRÅGA:
Vilken kille är snyggast i skellefteå?
Emelie: Pontus, Mella, Tom
Linnea: Elias Edström


:D om FRÅGA FRÅGA FRÅGA:
Är du kär i mig ?
Linnea: klart jag är fabbe

a om FRÅGA FRÅGA FRÅGA:
hahah btw. vem av er är bäst på cod mw2? ;)
Båda: Linnea är väl bättre, men båda är bra!

adaaam om FRÅGA FRÅGA FRÅGA:
vem av er är längst?
Båda: Linneaaaaaa! WOHO
ooch favvo mat på er båda? =D
Emelie: Tacos eller pepparbiff&potatisgratäng
Linnea: Grillat reninnanlår, rotfrukter i ugn(mycket sötpotatis!!) och rödvinssås


anonym om FRÅGA FRÅGA FRÅGA:
vilken pontus var det som skulle komma till dig emelie?:)
Emelie: Öhrner:D

Erik om FRÅGA FRÅGA FRÅGA:
Vann du ärligt talat över mig i brottning Linnea?;)
Linnea: det var inte långt ifrån iaf..

But she knows she has a curse on her, a curse she cannot win, for if someone get's too close too her, the pins stick farther in.



Nu ska jag dra till Ica och handla lite. Jag och mamma ska göra toaster till lunch, så vi behöver bla mozzarellaost osv. Blir nog gott!


Godnatt.


So hard to take


I hate the fact that he hates me


ONSDAG.

Jag och Nora såg på "Los ojos de Julia" igårkväll, den va så dålig så jag somna haha.. For hem vid 2 idag, och nu ska jag duscha osv och vänta på att Pontus kommer hit!

hah trött..

So many boys in here, where do I begin?

Jag och kajsa har varit ute nu och moppa runt. Trevligttrevligt. Nu ska jag dra vidare till bästa vän!


One tree hill

Har legat och sett på One tree hill och väntat på att ricke ska komma och fixa min moppe. Vi håll påladda batteriet nu iaf, men sen får vi ju se om det va problemet. HOPPAS DET! men iaf, när jag låg och såg ett avsnitt oth så sluta ett avsnitt 10 minuter för tidigt.. höll på fådamp så va tnugen att ladda ner bara det avsnittet och det har inte laddat halva ens:( Men ska se lite FPoBA!


Moppee

Moppen fick lagg och funka inte, eller den gick och starta ibland, men då när jag stanna stängdes den av och gick inte starta igen.. men ricke kommer hem snart och fixar den, då ska jag ut och köramed kajsa, sen drar jag vidaretill kåge, slaggar där ikväll!


KÖRKORT

KLARA MOPPE PROVET!, NU UT OCH KÖÖÖÖRA!

When the drugs don't work no more you get high on life

Ikväll har jag varit med Linnea och Lisa. Vi va med Oliver, matti, fredd2, felix osv. Kul!
Nu ska jag ta och sova, imorgon ska jag upp 7, sen kommer kajsa hit vid 8 sen drar vi ner till körskolan och pluggar och sen har jag provet halv 11.


I got ice in my vaines, blood in my eyes, hate in my heart and love in my mind

Jag har ju somsagt varit på trafikskolan, sen for jag och åt med Lisa och Linnea på subway. Sen gick vi på stan en liten stund, och sen for jag tillbaka till körskolan, och sen till tandläkarn. Hade inga hål eller nåt sånt. Toppentoppen.


Teoriii

Har moppeteoriprovet imorgon... dödödödöööö. Men sitter iaf på trafikskolan och pluggar nu, men ska fortsätta med det för om jag inte klara provet imorgon så bryter jag ihop helt och hållet. så skriver sen!


Linneaa

Nu drar jag ner och pluggar, sen smsar väl linnea när hon vill äta så drar vi väl och äter nå fet mat.


I don't care what you think as long it's about me

Jag och Linnea tog moppen för att vara med Jesper och Freddy senare eftersom vi inte hade nåt att göra. Sen va vi med dom, men vi for efter ett tag och sen for vi hem. Imorgon ska jag vara nere på trafiksolan HELA dagen, och jag sak äta lunch på stan med Linnea och sen ska hon följa mig till tandläkarn klockan 3.


kvällens





peddosmile



;)

dåliga bilder, men bättreän inget!


Linnea

Nu drar jag ut med Linnea, tog min inte till kåge, men vi kom nog ha en kul kväll!



FRÅGA FRÅGA FRÅGA


Vi svarar när vi har fått tillräckligt med frågor!

Get this party started

Har nyss varit förbi loppis medmamma en sväng, vi köpte bara remmar, gottt. Ikväll kommer Pontus hit, och idag vet jag inte, men ska plugga nu iaf!

dagens


Borta

Är bortbjudnapå middag så kan inte vara med Pontus ikväll:( Eller kan kanske lite senare om han orkar då, hoppas de iaf.


Im left dying here instead with nothing, a lock without a key


Sing it for the world

Blev så att jag for till kåge igår trots allt. Vi hade jätte kul, i for till felix och va med några. Nu ska jag städa rummet för det är jätte stökigt, och sen ikväll kommer pontus hit! Awesomness


Rött hår

Gud va alla färga rött, direkt man vill göra nåt så gör hela världen de, hela världen får typ samma idé samtidigt, men ajaaaa. Skulle egentligen ta 9 bussen till Nora ikväll, men får inte det för mamma.



Sweet dreams are made of this



Lisa är på väg hit nu, hon är nog snart här. Då blir det väl att fara och köpa nåt gått sen får vi se vad kvällen bjuder på!

Try to catch me ridin' dirty

Ska fixa mig lite sen kommer Lisa hit och spendarar natten här, kommer bli underbart!

I don't care if the whole club is dead the cause the party is in my head

Ska gå upp och ta mig nåt att käka nu. Sen så ska jag ta bussen till kåge, vet inte riktigt när det blir men det blir sen iaf.

gullunge♥

So how come when i reach out my fingers it feels like more than distance between us?

Nora kom ju somsagt hit. Vi hade jätte kul, vi bytte smycke i öraat, och sen ha vi hoppa studsmatta och bara pratat om allt. Det var jätte mysigt. Det var ju egentligen tänkt att vi skulle vara med Felix och Robin, men vi ska vara med dom imorgon istället!






i will do anything for you

Nu är Nora påväg hit. Ikväll ska vi vara med Felix och Robin, det blir nog awesome.


You and me baby


Tog nyss en välbehövd dusch, kändes som att jag inte duschat på flera veckor. Ikväll kommer nog Jennifer hit, vi ska nog ta en prommenad sen bara sitta inne och mysa.

Helly Hansen


Sitter och äter Karins lasagne och dunkar musik på högsta volym. Idag är det torsdag (nää ofta?), även kallad städdagen. Så nu har jag drygt två timmar på mig att städa hela övervåningen+mitt rum, för sen kommer mamma hem.
Ikväll händer ingenting tror jag, om inte bästa vän kommer hit.

Klara inte moppeprovet

så orkar inte skriva. Har inte skrivitpå ett tag heller för jag har inte haft datorn osv, men iafså ska jag göra om provet, yey tagg..


Svar på tal

amanda om NYTT NYTT NYTT:
vars har du köpt jeansen?:)


SVAR: allt är från BikBok!


NYTT NYTT NYTT

Jeans, 499:-


Tröja, 199:-

Jacka, 399:-


Some of them want to use you, some of them want to get used by you

Tryckte just en Ica-sallad av ren vilja, mamma bjussa så man måste väl passa på. Fick också lite andra kläder som jag visar sen, älskar att gå på stan med morsan♥

Nyvaken tös

Så just klart filmen Jakten på lycka. Den var nog en av de bästa filmerna jag sett, man börjar verkligen fundera på saker och ting.
Nu ska jag fixa mig lite&äta något sen drar jag och mamma ner på stan. Tror nog att det bara blir att ta det lugnt ikväll, men jag skriver sen. Kram♥


I miss u

Haha leeeeeeeeek♥

Ska ta mig något att äta och sen slå igång någon film. Senare idag blir det en stanrunda med mamma, men kvällens planer är fortfarande oklara.

Kom hem



skratta på bara, det som är meningen med det hela!

Det står player skrivet i pannan

Vi såg Baksmällan 2 på bio istället. Den var verkligen hur bra som helst!!!!!!!!

Somsagt komemr det en film nu på cirka 5 minuter! passa på att skratta medans den är ute för vi kommer ta bort den snart!


Never back down

Jag och Lisa såg filmen Never back down (grym film!!), satt lite vid datorn och pratade en massa. Hon for för ett tag sen och jag ska nog snart gå och lägga mig. Är på dåligt humör så jag kommer inte kunna sova, men har inget speciellt för mig imorgon så det spelar nog ingen roll. Godnatt på er♥

Stay tuned

Snart komemr en video när jagf och Nora dansar till "kom hem" med Barbados!


Bridesmaides

Far på bio nu, skriver när jag kommer hem igen!

p.i.m.p

Malin Kibsgaard♥

Jag har heft en jätte rolig kväll med Malin idag!







söt♥






It's not easy to tell you goodbye




Be a little inappropriate


Lisa kommer efter sex någongång, då tar vi en prommis till maxi och hyr film och köper gott osv.

Malinnnnn♥

Är med Malin nu, har verkligen saknat henneeee!!!!!!!!!
Vi vet inte vad vi skagöra idag, men vi får se.


Fågelbo



Måste verkligen fara och boka klipptid, mitt hår ser ut som ett fågelbo just nu.
När jag vaknade satt jag mig och såg Quantom of solace, ni vet, James Bond-filmen? Ska nog snart fixa mig lite och ikväll kommer Lisa hit. Hon har lite ont i huvet så det blir nog att bara ta det lugnt, men kommer bli sjukt mysigt ändå.

Boxning

Boxningen börjar den 31 a, en onsdag, och jag kommer ha träning 2 dagar i veckan, måndagar och onsdagar. Senbörjar street dancen om också, men vet inte när osv, sen har jag tandläkaren den 15e,moppeprov den 11e och skolan börjar om den 22a.
Tänkte att nikunde anteckna eftersom det där va jätte intressant.

Nu kommer malin hit snart tror jag(om jag inte ska dit).

<3


.

Snart kommer pappa hit, sen malin!<3


I want you tonight

Nu ska jag duscha sen blir det att vara med Malin. Så jag skriver sen


First of all you don't know me, second of all you don't know me

Nu hade jag tänkt lägga mig och se lite FPoBA(grymt!) och sen vet jag inte riktigt hur länge jag är vaken.
Imorgon ska jag iaf vara med Malin, vi får väl se vad vi gör, beror på vädret osv.


Karins lasagne

Efter badet for vi hem till Jennifer och såg lite film osv, men jag var så sjukt trött så jag for hem rätt så tidigt. Sitter nu och äter Karins lasagne (sjukt gott!!) och ska nog snart gå och lägga mig. Kanske se nån film, om jag orkar.

Someone's gotta go


älskar dig♥


My drinking is killing me

Blev inget moppeprov idag eftersom mitt leg var borta. Kändes ganska onödigt att stiga upp 6, fara till körskolan, sen vägverket och sen inte få göra provet osv. Men jag va tvungenh att ansöka om att mamma kunde intyga om att jag var jag så fick glra provet nu på torsdag istället, då hinner jag plugga lite mer iaf!


eftersom det spöregnar ute, eller hargjort iaf, så har jag bara legat i myskläder hemma och sett på oth och FPoBA.


Eddahallen

Nu ska jag och Jennifer snart ta bussen ner till eddahallen och bada där ett tag, vi har nyss stigit upp så de kommer bli jätteskönt. Har förövrigt inga planer för kvällen eftersom Lisa har blivit sjuk.. krya på dig gumman♥ Men jag hittar väl på något, ni kan ju höra av er!

Moppeprov

Imorgon har jag somsagt moppeprov, det kommer gå så sjukt dåligt så jag kom börja gråta osv, men jag har ställt alarm 06.00... Känns jobbigt så nu ska jag faktiskt gå och sova, sovgott!

Hope when you're in bed with her, you think of me

Har legat och sett flera avsnitt av oth nu. Harlite småttpanik eftersom jag har moppe prov halv 9imorgon..... Och jag hartyp inte pluggat mycke heller. Kommer inte klara det,de kan jag lova er allihopa.



hade inga badkläder så fick låna en baddräkt haha..



You had my heart and soul in your hands

Sitter hos Jennifer nu och har varit med henne hela dagen. Vi har just varit på ica och köpt BJ, cola och sen hyrde vi också filmen Gamer. Så vi ska väl lägga oss se den sen får vi se vad vi hittar på.

Hollsvattnet

Är ute i hollsvattnet nu hos gunilla och ola. Vi har just ätit och nu ska vi ut med flotten och äta efterrätt, det blir nog bra, vi får se om jag badar någonting också. Har med mig kameran och tar lite bilder!

Helloooo kör tidsinställt

Nu har jag, Nora och alla just ätitfrukost. Nu ska vi snart och bada i forsen det är jätte kul! hur strömt som helst så man flyg typ överallt, haha. Bra beskrivning. Men iaf, så skriver jag imorgon(?) igoen när jag har kommit hem. puss allihopa!

snyggaaa

I'm nothing whithout you

Har aldrig varit vaken så här tidigt på hela sommarn, känns jobbigt som fan och jag hållerpå somna hela tiden, men jag ska tamig en dusch då vaknar jag nog till.
Ikväll ska jag vara med Felix. Men vi när jag kommer hem, jag tar iaf medmig kameran!

älskar dig♥


Godnatt

Har legat och sett oth, men nu hade jag tänkt sova eftersom jag ska upp vid 7 eller 8 imorgon, vi ska till typ luleå och äta lunch hos några, känner mig taggad, fast nä. Men sovgott alla!

Mirror mirror


Jennifer for för en stund sen så nu sitter jag här och gör ingenting. Vet ej hur morgondagen ser ut, men hoppas att Lisa vill göra något♥ Nu ska jag nog lägga mig i sängen och slå igång någon film, kram♥

I know that I've got issues, but you're pretty messed up too


Party like a rockstar



In the, club party rock look up on your girl
She on my jock non stop when we in the spot
Booty move away like she on the block
What the track I gots to know
Top jeans tatto cause I'm rock and roll
Half black half white diamino
Gain the money, out the door




Smoothie

Jag testar blogga från mobilen och det går bra! Har aldrig gjort det förr, men det är nog nåt som jag kommer börja göra. Jag sitter iaf och ser fpoba just nu, på datorn därför jag inte orkar blogga från datorn, men nu ska jag upp och göra någon smoothie för det är gott och mycket nyttigare än chips och godis. Ha en bra lördag kväll!

Red head

Jag kommer färga håret rött, men vet inte om jag vill göra det nu till sommarn, och om jag vill ha det på skolfotot.. men jag ska iaf färga rött, men måste beställa löshår osv innan. Men det kommer nog dröja ett tag så. Nu ska jag krypa ner i sängen och se på FPoBA och äta popcorn!







the stoogez




Jag och Johan gjorde i princip ingenting, vi låg och prata osv. Nu är jag med Jennifer och vi ska gå och spela kort. Hejdå

Pizza

Fick just världens sockerkick av allt godis jag har ätit, hoppade runt i hela huset osv:$

Nu kommer mamam och ricke hem med pizza. GOTT!!!!


Here's the thing, we started out friends. it was cool, but it was all pretend
































HEMMA

Har över 200 bilder, men 99% är utan smink, så ingen behöver klaga, men är man ute i en stuga så behöver man inte vara fin! Har dessutom klippt mig. Klippte över en halv decimeter så nu har jag jätte kort hår..



Nyduschad


Nu ska jag bara fixa mig lite sen fara och möta upp Johan, kram♥

Så arg


Lisa for någon gång före 4 idag, sen dess har jag bara drygat vid datorn. Sitter och pratar med Lucas nu, sen blir det väl att slå igång någon film. Ni får ha en bra kväll, kram på er♥

Skype-lan




Bye bye bitches;)

Nu drar vi och hämtar Nora sen drar vi vidare till stugan! Skriver när jag kommer hem!



Queen of clean


Ska städa lite sen invänta Lisa, vi ska på ICA och köpa något gott sen hit igen och lana hehe

Det är ungdomens förfall

Ikväll ska jag ut till stugan i hednäs.. Ska vara där i 2 nätter och finns inget internet eller nåt, och ingen fick följa med dit, tagga....
Så jag kommer inte uppdatera på några dagar, men näår jag kommer tillbaka till bloggen så har jag bilder iaf!


Powerwalk


Nu ska jag iaf ta mig något att äta sen ska jag och mamma ut på en powerwalk runt elljusspåret. Ikväll kommer som sagt Lisa hit, vi ska lana hela natten hihi.

Try to touch me so I can screm at you not to touch me

Godmorgon! Idag har jag innte riktigt bestämt vad jag ska göra, för just nu är Nora iumeå och kollar upp hennes öron, men ska vara med henne när hon kommer hem iaf.


This looks like a job for me



Är hemma från Hannes nu, har haft en underbar kväll! Imorn ska nog Lisa komma, hon kanske sover här också. Hoppas♥ Men nu tror jag faktiskt att jag ska gå och lägga mig, är så himla trött. Kram!

I got in one little fight

Kom hem för en timme sen. Vi hade somsagt jätte trevligt,och killarna tog på sig kläder tillslut, eller laban gjorde deiaf.
Nu ska jag se på FPOBA( fresh prince of bel air.) Helt kung,och willsmith är ju sjukligt snygg!


Ska till tandläkarN den 15onde, och jag ska kanske få tandställning, tagga..


Hannes och Laban går runt i kalsonger♥

Nu sitter vi här hos Hannes, vi har badat i älven och bastat så nu ska vi se nån film, jag och Linnea får välja hihi.

Feel the rush of the ocean

Nu ska jag och Linnea Ta moppen till stackgrönnan och vara med Hannes och Laban. Vi ska bada och basta osv. Blir nog jätte trevligt, vi tar med kameran så bilderkommer sen!



Hälsa till satan, vi hörs!


Ikväll blir det att vara med stanfetaste, får väl se vad vi hittar på.

Whit a little bit of this and a little bit of that

Jag och Linnea for somsagt ner till älven, Linnea köpte även sallad där som hon åt. Vi orkade inte bada så vi satt bara och snackade, sen följde hon mig till körskolan också.

Nu blir det långprommis med Garbo!


Skjut mig i huvet

Nu ska jag och Linnea ner till älven och bada eller något. Men skriver sen, min kamera är hos Noradärför jag inte ha några bilder..


Two things

BH&string för 19kr/st, tyckte dom va rätt söta och bara 19kr?! Från Gina

Jumpsuit från BikBok, ord. pris 199kr, men fick den billigare eftersom en knapp hade lostnat. Som ni ser har jag inte orkat sy fast den än, men ska nog fixa de ikväll. (Knapparna är guldiga fastän dom ser svarta ut på bilden)

Nu ska jag och Emelie snart cykla ner till älven, vi ska väl bada eller något.

Boviken





















Tack tjejer för en underbar kväll♥

Help me leave behind some reasons to be missed


Har haft en underbar kväll med båtturer, våtdräktsprovande(?), marsmallows-grillande och mycket mer. Hade med kameran så det blir nog en bildbomb här framöver. Nu ska jag snart gå och lägga mig, imorgon väntar en dag helt utan planer. Hoppas ni har haft en bra dag, godnatt på er!

The fresh prince of bel air

Har börjat se serien från början, det är ju kung!

På söndag ska jag nog till Luleå med familjen och äta lunch/middag med några, och jag ska vara med Julian också, åh vad jag har saknat den killen!!


What happens when the hourglass of love runs out?

Nu ska jag ut och gå med Garbo en långprommis. Men jag är så trött att jag skulle kunna dö, så vifår se hur långt jag orkargå. Ikväll kommer nora hit iaf.


Earcuff


Ny earcuff - Glitter, 49kr
Nu ska jag bara fixa håret och ikväll blir det Boviken med brudarna.
Länge sen vi gjorde nåt så ser verligen fram emot de!

don't wait for the perfect moment take the moment and make it perfect.

Jag och Nora hade tänkt fara till Byske och bada idag, men vi har ingen skjyts så det sket sig, och vi tar oss ingen stans så vi sitter inne en solig och fin dag som denna och gör INGENTING.
osminkade och fina som alltid!

Byske havsbad


Lisa for hem därefter 4 någon gång, hon kunde inte sova här. Just nu väntar jag på att min lasange ska bli klar sen rullar familjen iväg Byske, kommer bli underbart! Nu måste jag få upp farten (mammas ord), kram på er♥

Dirty little secret

Jag och Nora ligger just nu i hennes säng. vi har gjort cheescake som vi nog ska äta sen, men vi f¨r se hur det blir med det.
Vi har iaf sett nå filmer ikv, dance flick, och nån slräckis, kulkul

Haha fett lan med Lisa


Vi for på hemmakväll och köpte drygt ett halvt kilo godis var+2 drickor. GOTT

Lan


Blev en stanrunda med Emelie idag, köpte lite som jag visar sen. Nu ska jag gå och fixa mig sen ska jag och Lisa lana haha. Ha en bra måndagskväll, kram♥

This ain't a scene, it's a god damn arms race

Hargått på stan med Linnea idag, sen varit på körskolan, ska sova hos Nora ikväll så ska dit nu. Skriver när jag är där om vad vi ska göra osv.


Godmorgon!


Nu blir det ut och lägga sig i solen ett tag, kram!♥

Just walk away


Saknar dig♥
Nu har jag tänkt gå och lägga mig, imorgon blir det kanske bio för mig och Lisa med Jonte&Kim men skriver mer senare. Godnatt finisar!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu