Come on baby, keep it down


Älskar dig:*

whats the worst thing i can say?

hejsan. sov ju hos Nora inatt och nu är vi på hennes skola. stökig klass kan jag ju säga att hon har..och typ jätte roliga lärare. men iaf så sitter jag och läser mariöyn mansond självbiografi den långa vägen ut ur helvetet. men iafå skriver jag efter skolan ha en bra dag!

I don't like the drugs but the drugs like me

Sover hos Nora ikv. Är ledig imorgon så följer med henne till skolan imorgon. Kul för mig jaja nu ska vi se zookeeper! heheheh ha en bra kväll allihopa!

I am not afraid to keep on living. I am not afraid to walk this world alone.

Sitter på skolan nu. Jag och en till har varit och pratat med rektorn och just nu har vi musik, men vi for inte dit för vi ska göra ett brev att skicka till rektorn med en massa underskrifter om att vi vill byta musikgrupp. Så vi for inte dit, dessutom var vi sena till musiken när vi kom från rektorn så vi vågade inte gå tillbaka för att vi var rädda att få en rejel utskällning inför de som var där.

Nu ska vi snart gå och äta snart, det är plättar(inte tunnpankaka!) idag med grädda så det är gott, blev jätte hungrig nu när jag skriver om det.


älskar dig nora

i'm not o-fucking-kay


People pretending everywhere, it's just another day


Spit your pity in my soul


Leave before it's too late


svar till "Linda"

Pratar jag bara om det? har nämnt det några gånger och sen har jag bara lagt ut bilder, för jag tycker det är snyggt. Men jag har inga pengar och då äre inte så lätt att göra det heller, dessutom är jag inte helt säker på att jag ska göra det nu längre:)


Put a gun to my head and paint the walls with my brain


So what we get drunk, so what we smoke weed

Sitter och jobbar med en so uppgift just nu. Har tagit flera timmar seriöst.. den ska vara inskickad på tisdag så måste fortsätta nu, har inte ens gjort en tredjdel än..


Be good or be good At it

Ikväll kommer bli en perfekt mysig kväll med sonia. Först ska vii på stan ett litet tag sen middag på Monaco och sen bio, Mission Impossible:ghost protocol. Kommer bli skit bra!

Nu sitter jag här och myser med Wilmer som dessutom har dop imorgon!!




till anonym: vet inte riktigt,vi får se:-) tack!


svar till anonym

ja jag hade tänkt det iaf!:)


Go shout it it's my birthday I'm gonna party like it's my birthday

Idag äre faktiskt så att jag fyller 16 år! Wihoo. Har haft en supertrevlig dag än så  länge för jag och lisse sonia och jennifer for ner på tatung på lunchen och åt lunchbuffé! skitgott!! Har nyss kommit hem och nu ska jag ta och börja med tacos som vi ska äta till middag. Mormor och morfar kommer hitt och äter middag för morfar fyller också år idag, grattis!


hejhej! sitter på skolan nu och har trååkigt..Imorgon så fyller jag faktisk år!!! tagga att bli 16 då! men iaf ikv ska jag gymma sen vara med Linnea så jag skriver ikväll! pusshej


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu